De bestelprocedure en de mp3-downloads – hoe en wat

Lees deze ‘HOE en WAT’s’ goed door met name voor onze zelfhulp-mp3-downloads!

De betaalprocedure lopen via iDeal en Creditcard. Je hoeft geen account meer aan te maken; je betaalt direct vanaf de beveiligde pagina. Het downloadproces werkt niet alleen goed voor pc-gebruikers maar ook voor gebruikers van een smartphone, zoals de Iphone.

Je krijgt, na bestelling, een per mail een link naar een PCloud-pagina toegestuurd. Hierop kun je de bestanden direct on-line afspelen. Hiermee omzeil je het normale iTunes proces, waardoor je direct toegang hebt tot je oefening via je persoonlijke account op de PCloud-app. Daarvoor is bij het afspelen wel een internet-verbinding vereist. Echter het is belangrijk om dit soort meditatie-bestanden juist zonder WiFi-verbinding te kunnen afspelen. Je wilt immers niet door app-notificaties of telefoonsignalen gestoord worden of door ongewenste 4- of 5G straling dan wel door ongewenste WIFI signalen (veel mensen doen via een schakelklok de WiFi thuis in de nacht ook uit). Installeer dan eerst de gratis PCloud-app op je telefoon en open gratis (of via je Facebookaccount) een PCloud-account.

  1. Het is HEEL BELANGRIJK dat je de je PCLOUD-account direct ZODANIG instelt, dat hiermee niet de hele inhoud van je telefoon op je persoonlijke Pcloud wordt overgezet. Want dan loopt het gratis abonnement zo vol.
  2. Dus ZO INSTELLEN DAT ER GEEN AUTOMATISCHE UPLOADS EN GEEN FOTO’S WORDEN GE-UPLOAD. Daar wordt direct naar gevraagd bij het openen!
  3. Om JOUW GEKOZEN PLAYLIST of DOWNLOAD-MP3-SERIE, PERMANENT OP TE SLAAN klik je in de in Pcloud-app eerst op het Vinkje, rechtsboven in een vierkantje, gevolgd door (Select all), links boven. Daarna op de knop (Offline), een pijltje naar beneden in her cirkeltje, links onderin om de bestanden permanent OFF-LINE op je telefoon te kunnen afluisteren.
  4. Je kunt dus zo de na de BESTELLING TOEGESTUURDE MEDITATIEBESTANDEN permanent op je telefoon opslaan en wanneer en waar dan ook afspelen.
  5. Vooraf aan het afspelen (meestal bij het slapen gaan) concentreer je je op de hulpvraag of incubatievraag. Zo kun je je onbewuste richten op een veranderingszoektocht (hierboven zie je een goed voorbeeld van zo’n vraag).
  6. Je kunt de downloadlink met de playlist ook delen met twee van je vriendinnen of vrienden of op een ander apparaat installeren. (Drie gelukkigen voor de prijs van één).
  7. Veel plezier bij het beluisteren en zo te ontspannen en zo aan jezelf te werken!

Installeer de pCloud App op uw smartphone, tablet of computer >>