Onze producten

Per categorie

Laatste nieuws

Uit de webwinkel


Impressie zelfhulpoefeningen

Om u een impressie te geven van de zelfhulpoefeningen kun je een van de tracks die op “De droom” en “De droombevrijding” staan beluisteren.
Track 6 "Illusie" van "De droom"


Standaard incubatievraag

Bij alle oefeningen blijkt het effectief deze “standaard incubatievraag bij innerlijk werk” voor het beluisteren te stellen
  • Wat maakt dat ik onbewust op één of andere wijze (of door wat een ander zegt of doet) op één of meerdere overlevingsstrategieën overschakel of juist dichtklap, waarvan ik weet dat dit juist tegen me werkt of de relatie verslechtert?
  • Wat kan ik zelf doen of laten om vlak voor of tijdens dergelijke momenten, welke momenten dan ook, en wie er ook naar me kijkt of wat die ook zegt, dicht bij mezelf te blijven zodat ik dat kan doen, of juist kan laten, wat nodig is, zodat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie en mijn talenten optimaal kan benutten en het leven kan vieren in contact met mezelf in verbinding met anderen?
Je kunt deze vraag voor jezelf nog specifieker maken zodat hij nog meer matcht bij je eigen situatie, allergieën en valkuilen, zodat je van je problemen, uitdagingen en kansen maakt.

Nieuwe webwinkel en bestelprocedure

Wij zin er trots op je in onze nieuwe webwinkel te verwelkomen. Eerlijk is eerlijk: bij de oude traden er heel wat problemen op, met name voor onze zelfhulp mp3-downloads… Om te beginnen is de betaalprocedure veel soepeler geworden. De betalingen (via iDeal en Creditcard) worden nu afgehandeld door Mollie. U hoeft geen account o.i.d. aan te maken, u betaalt direct vanaf de beveiligde pagina. Ook het downloadproces is sterk verbeterd. Met name gebruikers van een smartphone ondervonden nogal wat problemen… Voor hen is er nu een cloud-pagina waarop je de bestanden via de webbrowser kunt afspelen. Daarvoor is bij het afspelen wel een internet-verbinding vereist. Wil je de bestanden ook zonder verbinding kunnen afspelen? Installeer dan de gratis pCloud App op je telefoon. Je kunt dan (ook) de bestanden permanent op je telefoon opslaan en wanneer en waar dan ook afspelen. Klik in de App op [ Select All ] en daarna op de knop [ Offline ] om de bestanden op te slaan. Je kunt de links ook delen met twee van je vriendinnen of vrienden. (Drie gelukkigen voor de prijs van één) Veel plezier bij het beluisteren en zo ontspannen aan jezelf te werken! Installeer de pCloud App op uw smartphone, tablet of computer >>  

Nieuwe producten

Onlangs toegevoegd

Aanbiedingen

Koop met korting

Downloads

Aangekochte MP3 downloads kunt u drie keer downloaden naar uw computer(s).
Let op: op sommige smartphones kunt niet zomaar bestanden downloaden.
U kunt echter de bestanden ook (ongelimiteerd) afspelen via onze pCloud pagina.

Dit werkt zowel op een computer als op een smartphone.

Wij bevelen echter aan de gratis pCloud App te installeren.
U kunt dan de bestanden ook op uw Smartphone opslaan zodat u de oefeningen ook kunt beluisteren als u geen internet-verbinding heeft of niet wilt gebruiken.


Installeer de pCloud App op uw smartphone, tablet of computer >>