Over…

… de zelfhulpoefeningen

Lees dit voor u bestelt

De webwinkel van de Mee-denkers is er ten dienste van een ieder die bij stress, slaapproblenen, onverwerkte rouw, stil verdriet, faalangst, vliegangst tot aan burn-out toe ondersteuning zoekt. Dit kan met de hier aan te schaffen oefeningen op mp3 of CD.
Dit ter ondersteuning van het zelfherstellend vermogen.

Elke titel bevat oefeningen met een in te stellen tijdsduur tussen 25 minuten en 1 uur.
Deze oefeningen gaan verder dan de vele op zich aangename gratis aangeboden meditaties op YouTube ed.
De tien te selecteren verschillende titels kunnen thuis ter ondersteuning van elke vorm van coaching/therapie of bij lichtere klachten ook zonder therapeut of coach preventief worden benut.

Cliënten van Luuc Christiaanse werken al jaren succesvol met deze cd’s of mp3’s tbv hun angst-en stressreductie en zelfontwikkeling.
De oefeningen helpen je in trance te gaan of zelfs makkelijker in slaap te komen. De vervolgens aangeboden helpende ego-versterkende suggesties tijdens deze trance of slaap worden door het onbewuste makkelijk opgenomen. Het gehoor staat zelfs tijdens een diepe slaap open voor voedende suggesties.

Luuc Christiaanse

Algemene instructie

bij het werken met de zelfhulpoefeningen op cd of MP3

Aangeraden wordt om de door Luuc Christiaanse ingesproken meditaties met muzikale ondersteuning van Michiel Brandes in de geadviseerde volgorde te gaan beluisteren. Er zit namelijk een opbouw in het werken met de oefeningen op de cd’s of MP3’s. Alle cd’s hebben elk een eigen werkingsgebied, terwijl er ook overlappingen zijn in de werking ervan. De overeenkomsten zijn met name de stressreducerende werking en het gunstige effect op het immuunsysteem.

Dus als je er het maximale effect uit wilt halen, houd je dan aan de geadviseerde volgorde.
Als je alleen één cd wilt bestellen, is het goede nieuws dat alle cd’s de overeenkomst hebben dat ze je helpen te ontspannen en dat je er makkelijker van in slaap valt.
In het geval dat het je eerste kennismaking met meditatie of zelfhypnose is, raden we je aan met ‘De Droombevrijding’ te beginnen, die door de omstandigheden veroorzaakte stress helpt oplossen, zodat je weer wordt die je bedoeld was te zijn, ook in die gevallen waar je eerder uit balans raakte.
Dus door in verbinding met de ander en tegelijk in contact met je gevoel en intuïtie te blijven.

De andere titels hebben een ander werkingsgebied en kunnen daarna intuïtief worden afgewisseld met de eerste basisoefeningen.
De oefeningen op de verlichting helpen bij het afleggen van systemische (familie) belasting.

In verband met een de laatste voorraad van het boekje ‘De Verlichting’ wordt deze bij aanschaf van een zelfhulp-cd met enorme korting aangeboden. Er wordt sterk aangeraden om eerst het boekje goed te lezen, terwijl je met één van de andere cd’s of mp3’s aan het werk bent en pas na een paar weken met de gesproken versie van ‘De Verlichting’ gaat werken. Deze oefeningen vereisen namelijk wat meer voorbereiding.

Onze oefeningen

Via de volgende links vindt u informatie over welke oefeningen (cd’s / downloads) werken in welke situaties. U kunt de oefeningen via deze pagina’s direct bestellen.

Nr. 1 | De droombevrijding

Nr. 2 | Een prettige vlucht

Nr. 3 | De droom

Nr. 4 | De bevrijding

Nr. 5 | De verlichting

Nr. 6 | De innerlijke dokter

Nr. 7 | De ont-knoping

Nr. 8 | De verwondering

Nr 9 | A Refreshing Dream

Nr 10 | De strandwandeling & Het einde van mijn rookgordijn